Aviser: Ansu Fati har underskrevet ny kontrakt

FCBARCELONA.DK - 04.12.19

© Getty Images

Onsdag aften meddeler de to store sportsaviser i Barcelona, at Barca er nået til enighed med Ansu Fati om en ny kontrakt. Den unge angribers frikøbsklausul fordobles til 200 mio. euro.

Både Sport og Mundo Deportivo meddeler onsdag aften, at Barca og Ansu Fati tirsdag nåede til enighed om en ny kontrakt. På grund af angriberens unge alder har det ikke været muligt at forlænge aftalen, som udløber i 2022, yderligere, på grund af reglerne om spillere under 18 år.

Den nye kontrakt giver Ansu Fati en klækkelig lønforhøjelse og vigtigst af alt hæves frikøbsklausulen fra 100 mio. euro til 200 mio. euro, hvilket svarer til halvanden milliard danske kroner.

Barcas store ønske med en ny kontrakt har netop været at hæve frikøbsklausulen, så pengestærke klubber ikke har samme muligheder for at købe det unge angrebstalent fri uden catalanernes accept.

Den nye aftale er endnu ikke blevet bekræftet af Barca eller Ansu Fati, men det forventes at kunne ske når som helst, da advokater i øjeblikket er ved at færdiggøre de juridiske dokumenter.

.:FORSIDE:.