fbpx

Xavis kontrakt indeholder automatisk forlængelse

Peter Vyff - 21.09.23

// Xavi

Xavi meldes tæt på en kontraktforlængelse, der holder cheftræneren hos Barca indtil 2025. Aftalen indeholder dog angiveligt også en automatisk forlængelse, hvis catalaneren hjemtager et trofæ i næste sæson.

Journalisten Luis Rojo fra avisen Marca kunne i går fortælle, at Barcas ledelse skulle være blevet enig med Xavi om en forlængelse at hans nuværende kontrakt, der udløber efter denne sæson. Cheftræneren får eftersigende forlænget kontrakten med yderligere ét år, hvilker betyder at han står i spidsen for Barca frem til 2025.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavis nye aftale indeholder dog iflølge Rojo også en klausul, der betyder at kontrakten automatisk bliver forlænget med yderligere ét år, hvis der hjemtages titler i næste sæson. Og skulle det ikke blive tilfældet, betyder det at parterne igen må til forhandlingsbordet og diskutere fremtiden.

Den omtalte klausul omfatter, udover Xavi, eftersigende også resten af den tekniske stab, der altså kan se frem til en mulig forlængelse. Det er dog endnu uvist, hvilke titler, der kan udløse en ny kontrakt, men et spansk mesterskab eller en sejr i Champions League er med ret stor sikkerhed inkludereret i aftalen.

Cheftrænerens nye kontrakt forventes snart annonceret, og ledelsen har derefter fokus på at færdigforhandle forlængelserne med Alejandro Balde og Lamine Yamal. Det betragtes dog som en formalitet, da begge spillere har ytret deres ønske om at fortsætte deres karriere hos Barca..:FORSIDE:.