fbpx

Avis: Xavi vil ikke sende Dembélé på tribunen

FCBARCELONA.DK - 17.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Dembélé har ifølge adskillige medier takket endeligt nej til Barcas tilbud om en forlængelse og alt tyder nu på, at han forlader Camp Nou. Xavi er uden overraskelse voldsomt skuffet, men overvejer angiveligt ikke at holde franskmanden på tribunen.

Det er den spanske avis AS, som meddeler, at Xavi er voldsomt skuffet over den seneste udvikling i sagen om Dembélé. Men selvom at den franske angriber havde lovet catalaneren at gøre alt for at forlænge og bede sine agenter om at lave en aftale, så er det ikke Dembélé, som Xavi betragter som den skyldige.

Xavi beskylder i stedet Dembélés agent, Moussa Sissoko, samt franskmandens bagland, for at være direkte giftige og pengegriske. Xavi mener ikke, at de prioriterer angriberens sportslige karriere, men i stedet kun har den bedst betalte kontrakt for øje.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS ønsker Xavi ikke at sætte Ousmane Dembélé på tribunen i resten af sæsonen, indtil hans kontrakt udløber den 30. juni. Den catalanske træner håber dog på, hvis ikke man pludseligt når frem til at mirakuløs aftale, at man formår at sælge franskmanden i det igangværende transfervindue. Lykkes det ikke, så vil Xavi benytte sig af Dembélé i det resterende af sæsonen.

Ifølge sportsjournalisten Gerard Romero skulle Dembélé have krævet en fuldstændig vanvittig og uhørt 5-årig kontrakt af Barca, hvor han kræver en samlet løn over den 5-årige periode på vanvittige 200 millioner euro før skat. Derudover kræver han en bonus til agenten på 20 millioner euro og en bonus til sig selv på 20 millioner euro. Nogle tal, som er helt ude af proportioner og som Barca nægter at gå med til.

.:FORSIDE:.