fbpx

Avis: Xavi vil erstatte Busquets med Zubimendi

Anders Lang Jensen - 22.09.22

// Martin Zubimendi

Meget peger lige nu i retning af, at Barcas midtbaneanker Sergio Busquets, forlader det catalanske ved kontraktudløb efter denne sæson. Derfor kigger ledelsen efter erstatninger og Zubimendi fra Real Sociedad står højt på listen.

Sergio Busquets ventes at afslutte sin lange og imponerende tid som Barca-spiller til sommer, hvor et skifte til amerikanske Inter Miami lurer i horisonten. Den sportslige ledelse på Camp Nou mener, at man skal hente en erstatning udefra, og den proces er angiveligt i fuld gang.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca allerede nu placeret Real Sociedads Martin Zubimendi øverst på listen. Avisen melder, at der er fuld enighed mellem Xavi og ledelsen, at baskiske Zubimendi er den foretrukne spiller til at afløse Sergio Busquets på den defensive midtbane.

23-årige Martin Zubimendi er fast mand på Real Sociedads defensive midtbane og har kontrakt frem til 2026, med en frikøbsklausul på 60 millioner euro. Dermed ser det hverken ud til at blive billigt eller nemt at opfylde Xavis ønske.

zubimendi1

.:FORSIDE:.