fbpx

Avis: Xavi overvejer træningskamp mod Barça Atlètic

Simon Arun Vrábel - 07.12.22

// Xavi

Der har været flere rygter om, at Barca ønsker at spille en træningskamp imod Juventus eller Arsenal, men den seneste melding lyder nu på, at Xavi ønsker en mindre krævende modstander som eksempelvis Barça Atlètic.

I løbet af november måned bragte flere catalanske aviser nyheder om, at den sportslige ledelse eftersøgte muligheden for at finde én eller to klubber til at spille en træningskamp mod efter VM-turneringens afslutning. Nu siger kilder tæt på klubben, at Xavi og hans trænerstab hellere vil hvile spillerne samtidig med, at de foretrækker en mindre krævende modstander.

Ifølge avisen Sport kommer meldingerne om, at Barca søger efter en modstander til en træningskamp, i højere grad fra den sportslige ledelse end fra trænerstaben. Flere catalanske aviser havde ellers bragt historier om, at man ønskede at spille én eller to træningskampe væk fra Camp Nou imens stadionet er under ombygning. Årsagen skulle både være for at genskabe formen og dynamikken imellem spillerne, men samtidig også for at skabe flere penge til spillerkøb.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den catalanske avis Sport fortæller nu, at Xavi og hans spillerstab ikke har samme ønske som den sportslige ledelse. Cheftræneren frygter, at spillerne vil løbe ind i skader efter det i forvejen hårde VM-program og samtidig er man ikke meget for at sende spillerne ud på endnu en lang rejse. Udover at have været i Qatar så venter Supercuppen i Saudi Arabien også i midten af januar og man ønsker ikke at belaste spillerne unødigt.

Derfor ønsker man i stedet at finde en klub, som geografisk er tættere på Barcelona og samtidig også mindre krævende end Juventus og Arsenal, som tidligere har været nævnt. Den catalanske avis mener at vide, at Xavi har foreslået, at man spiller en intern træningskamp imod Barça Atlètic, som er klubbens B-hold, som tidligere gik under navnet Barcelona B.

VM-turneringen slutter den 18. december og den førstkommende ligakamp er den 31. december hjemme mod Espanyol. Skulle nogle af Barcas spillere gå hele vejen til VM-finalen betyder dét, at de implicerede spillere har 12 dage imellem de to kampe.

.:FORSIDE:.