fbpx

Avis: Xavi ønsker nu at beholde Luuk de Jong

Anders Lang Jensen - 15.01.22

// Luuk de Jong

ps5 art


Hollandske Luuk de Jong har vendt sin situation på hovedet. De seneste tre kampe han er startet inde, har angriberen kvitteret med mål, og det har angiveligt fået Xavi til at afvise en afsked med den ellers kritiserede angriber.

For bare få uger siden blev der arbejdet hårdt på at sende Luuk de Jong væk fra Barca, eftersom hollænderen ikke havde tillid fra cheftræner Xavi. Angriberen har dog på få kampe vendt situationen på hovedet, og det har overbevist trænerstaben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Luuk de Jongs seneste præstationer nemlig fået klubben til at ændre holdning. Xavi værdsætter hollænderens attitude, hårde arbejde på træningsbanen og hans målform. Netop mål har holdet manglet, og de Jong giver netop det lige nu.

Ifølge avisen skulle Barca i stedet arbejde på at sende landsmanden Memphis Depay væk fra det catalanske. Memphis har ikke tilpasset sig Xavis taktiske dispositioner, og Luuk de Jong har dermed overhalet Memphis i kampen om spilletid i Barcas offensiv.

Luuk de Jong startede inde mod Mallorca, Granada og Real Madrid. Her har hollænderen kvitteret med mål i alle disse opgør.

.:FORSIDE:.