fbpx

Avis: Xavi insisterer på forlængelse med Sergi Roberto

FCBARCELONA.DK - 23.02.22

// Sergi Roberto

Det er fortsat særdeles usikkert hvad der kommer til at ske med Sergi Roberto, når hans kontrakt udløber til sommer. De seneste meldinger går på, at Xavi overfor ledelsen i klubben insisterer på at få forlænget med catalaneren.

Sergi Roberto er som bekendt den eneste af de fire kaptajner i Barca, som endnu ikke har forlænget sin kontrakt med en tilhørende lønnedgang for at hjælpe klubben i den svære økonomiske situation.

Artiklen fortsætter under annoncen


På grund af de vanskelige forhandlinger har der tidligere været meldinger om, at Sergi Robertos fremtid på Camp Nou hang i en meget tynd tråd, men nu melder den catalanske avis Mundo Deportivo, at Sergi Roberto måske alligevel kan ende med at forlænge.

Ifølge avisen insisterer cheftræner Xavi nemlig på, at man forlænger kontrakten med Sergi Roberto. Xavis begrundelse går på, at Sergi Roberto er den eneste spiller i truppen, som har de nødvendige evner og kvaliteter til at supplere Dani Alves på højre back, samt at påtage sig samme rolle i kampene med at trække ind på den centrale midtbane i det opbyggende spil.

ps5 art


'Hvis det står til mig skal Sergi Roberto fortsætte i Barca. Jeg regner med ham. Herefter kommer det selvfølgelig an på forhandlingerne, men rent sportsligt og fodboldmæssigt er der ingen tvivl om, at han bør være en vigtig spiller for os' sagde Xavi for nyligt på et pressemøde.

Dermed er der altså stadig mulighed for, at Sergi Roberto forlænger sin kontrakt med Barca. Det kræver dog, at partnerne kan blive enige om de økonomiske rammer i en ny aftale, hvilke indtil videre har været meget vanskeligt.

.:FORSIDE:.