fbpx

Avis: Xavi håber Fati bliver klar til Bayern-kamp

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.11.21

// Bayern München // Ansu Fati

instabar


Ansu Fati har siddet ude i de to seneste kampe med en mindre skade, men Xavi Hernández håber, at den unge angriber bliver klar til den altafgørende Champions League kamp i München den 8. december mod Bayern.

Det som Ansu Fati døjer med i øjeblikket er en baglårskade i venstre baglår, som han pådrog sig tidligere i november i udebanekampen mod Celta de Vigo på Balaidos. Håbet var, at han ville blive klar til kampen mod Benfica, men Xavi ønskede ikke at tage nogle chancer med Ansu Fati.Nu er fokus rettet mod at få Ansu Fati klar til kampen mod Bayern München den 8. december, hvor catalanerne med en sejr selv kan sørge for at gå videre til ottendedelsfinalerne. Her vil det være en klar forstærkning af holdets offensiv at have Ansu Fati med, da han er holdets næstmest scorende spiller med fire mål.

Den 4. december spiller Barca mod Real Betis. Her er det måske muligt, at Fati kan vende tilbage til at spille på banen, men klubben vil stadig være forsigtige med ham. Hvis Fati bliver i stand til at spille i den kamp, vil Xavi måske bruge ham mod Bayern.

At Xavi håber at få Ansu Fati med mod Bayern er forståeligt. Den 19-årige angriber har scoret fire mål i de ti kampe han har deltaget i indtil videre i denne sæson. Kun Memphis har scoret flere mål end ham med syv af slagsen.

.:FORSIDE:.