Avis: Wolves melder sig ind i kampen om Aleñá

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.06.21

© Getty Images

Fremtiden for den catalanske midtbanespiller Carles Aleñá er uvis i Barca, men karrieren kan måske fortsætte hos den engelske klub Wolverhampton Wanderers, som nu sættes i forbindelse med den 23-årige Aleñá.

Ifølge den catalanske avis Sport er Wolverhampton med tilnavnet Wolves gået ind i kampen om Aleñá. Det er uvist om han fortsætter i Barca i næste sæson efter, at have været udlejet af to omgange til spanske klubber som Real Betis og Getafe.

Aleñá vil helst blive i Barca, men det kan være han må finde sig en ny klub i løbet af sommeren, hvis ikke han kan overbevise Koeman i sæsonforberedelserne. Flere spanske klubber herunder Valencia er også interesseret i Aleñá.

Som det tidligere har været fremme, så vil Barca være tilfredse med at få otte mio. euro for Aleñá. Det må være et beløb som en Premier League-klub som Wolves kan finde, mens det eksempelvis for en klub som Valencia kan være sværere at finde otte mio. euro i den økonomiske situation de befinder sig i.

En måde Valencia kan betale for Aleñá på er ved at sende en eller flere af deres spillere i bytte for Aleñá. Her har venstre backen og deres anfører José Gayà været nævnt som en spiller Barca måske gerne vil have fat på.

.:FORSIDE:.