fbpx

Avis: Wolverhampton vil kæmpe for at få fat i Abde

Markus Johannessen - 12.04.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Abde er en populær mand i europæisk fodbold og flere klubber jagter hans underskrift. Venstrekanten er i øjeblikket lejet ud til Osasuna, men den engelske klub Wolverhamption vil angiveligt gå benhårdt efter ham. 

Abde, hvis fulde navn er Abdessamad Ezzalzouli, har vakt interesse hos samtlige klubber i de bedste europæiske ligaer, efter hans stærke præstationer for Osasuna. Abde er fri for sin lejekontrakt til sommer og har fortsat kontrakt hos Barca indtil 2026. Spørgsmålet er om catalanerne vil sælge kantspilleren, hvis det rette tilbud kommer. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 21-årige angriber får opmærksomhed fra Atlético Madrid og er meget vellidt af deres træner Diego Simeone, som efter sigende allerede har været i kontakt med Abdes repræsentanter flere gange. 

Ifølge den catalanske avis Sport, er det dog Premier League-klubben Wolverhamption Wanderers, også kendt som Wolves, som viser den største entusiasme omkring det unge talent. Klubbens ledelse har angiveligt Abde øverst på ønskelisten og villige til at gøre hvad der står i deres magt, for at få hans underskrift på en kontrakt. 

Selvom Barca fortsat har brug for indtægter, kan det alligevel godt være, at både Atlético og Wolves må væbne sig med tålmodighed. Abde har nemlig selv for nyligt slået fast, at han udelukkende ønsker at spille for Barca i næste sæson - og at intet kan få ham til at ændre mening. 

Det skal dog nævnes, at det endnu er uvist, hvad Atlético og Wolves vil tilbyde Barca og det 21-årige offensive talent, der sandsynligvis skal deltage i Barcas sæsonforberedelser. Hvad der sker senere på sommeren mens transfervinduet er åbent, bliver spændende at følge..:FORSIDE:.