Avis: Valverde vil fremskynde købet af Griezmann

Kristoffer Hanberg - 26.06.19

© Getty Images

Ifølge den catalanske avis, Mundo Deportivo, har Ernesto Valverde i et møde med dele af ledelsen udtrykt sit ønske om, at købet af Antoine Griezmann kommer på plads hurtigst muligt.

Avisen skriver, at cheftræneren deltog i et møde med sportsdirektørerne Eric Abidal og Pep Segura, hvori han udtrykte, at han er meget begejstret for muligheden for at forstærke truppen med købet af Atlético de Madrids franske angrebsstjerne, Antoine Griezmann.

Herudover skulle Valverde have udtrykt, at han ønsker at fremskynde handlen mest muligt. Griezmanns frikøbsklausul falder den 1. juli til 120 millioner euro, og det har længe være rygtet, at Barca planlægger at købe franskmanden fri fra Atlético de Madrid.

Senest er rygterne i de catalanske medier dog gået på, at Barca vil forsøge at forhandle med Madrid-klubben i håb om at indgå en aftale om at kunne betale Griezmanns frikøbsklausul i intervaller. En sådan forhandling vil kunne trække i langdrag, og denne situation ønsker Valverde ikke.

Han har gjort det klart, at han meget gerne ser offentliggørelsen af købet af Griezmann inden den 14. juli, hvor holdet indleder sæsonforberedelserne. Ønsket kommer af, at Valverde hurtigst muligt vil forsøge at integrere franskmanden i den catalanske storklub.

.:FORSIDE:.