fbpx

Avis: Uruguays landstræner lagde pres på Araújo

Markus Johannessen - 27.09.22

// Ronald Araujo

Ronald Araújo stod overfor en vigtig beslutning i går angående hans lårskade. Ledelsen fra det uruguayanske landshold pressede angiveligt på for at forsvarsspilleren fravalgte en operation, så han kan deltage i VM. 

Uruguay har flere skadede nøglespillere i defensiven og specielt i det centrale forsvar. Det komplicerer landstræner Diego Alonsos opstilling og taktik i forhold til VM 2022. 

Araújo fandt i går frem til en konklusion på hans behandlingsproces sammen med Barcas sportslige ledelse og lægestab. Han havde to muligheder. Enten skulle han gennemgå en operation med stor risiko for ikke at kunne deltage i VM i Qatar, ellers skulle han igennem en mere konservativ behandling med større risiko for tilbagefald. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Uruguays sportslige ledelse var ikke til stede under mødet, men ifølge den catalanske avis Sport, pressede landstræner Diego Alonso på for at have Araújo klar til at repræsentere sit landshold til VM til november. Med andre ord ønskede den 47-årige landstræner fra Montevideo ikke, at Araújo skulle gennemgå en operation. 

Xavi sympatiserer efter sigende med Diego Alonsos uheldige situation. Araújo er en vigtig spiller for Uruguay og det samme er den erfarne 36-årige anfører, Diego Godín, som ligeledes er ude af truppen med en knæskade. 

Dog varetager Xavi og co. udelukkende Araújos og egne interesser, hvilket er at den 23-årige forsvarsspiller kommer sig 100% og kan spille resten af sæsonen for Barca, uden komplikationer efter hans behandling. 

Det vil uden tvivl være en kæmpe mavepuster for både Araújo og Uruguay, hvis han ikke er i stand til at styrke sit landshold under VM. På trods af Uruguays sportslige ledelses angivelige pres på den unge forsvarsspiller, har han valgt en langsigtet løsning, hvilket er operationsstuen. Operationen finder sted i morgen i Finland.

.:FORSIDE:.