fbpx
Annonce

Avis: United giver et sidste forsøg i jagten på De Jong

Anders Lang Jensen - 23.08.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har været Uniteds helt store transferemne denne sommer, men hollænderen er fortsat Barca-spiller og er det meget vel når transfervinduet lukker. Englænderne forsøger sig dog en sidste gang.

Det har været en stor transfersaga denne sommer som Frenkie de Jong har lagt navn til. Manchester Uniteds nye cheftræner Erik ten Hag er ihærdig i ønsket om at hente sin landsmand til Premier League-klubben, men det er ikke lykkes at overbevise De Jong.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den hollandske avis Telegraaf jagter Manchester United stadig Frenkie de Jong her mod slutningen af sommerens transfervindue. Englænderne sender angiveligt en række repræsentanter af sted til Barcelona i de kommende dage for endnu en gang at gå i dialog med Barca.

Erik ten Hag har ifølge avisen gjort det klart overfor Manchester Uniteds ledelse, at man skal jagte Frenkie de Jong intenst i slutningen af vinduet, og det kan få englænderne til at sende et forhøjet tilbud til Barca. Så er spørgsmålet, om det accepteres, og om De Jong selv har ændret mening og er åben for at forlade det catalanske.

dejong20

.:FORSIDE:.