fbpx
Annonce

Avis: Umtiti forbereder sit exit fra Barca til sommer

Anders Lang Jensen - 20.03.22

// Samuel Umtiti

ps5 art


Flere spillere forventes at blive hentet til Camp Nou i transfermarkedet til sommer, men det kræver også sine afgange. Franske Samuel Umtiti ventes at forlade klubben, og spilleren selv forbereder sin afgang, meldes det.

I de seneste mange transfervinduer har Barca forsøgt at sende Samuel Umtiti videre, men konstant har forsvarsspilleren afvist tilbud fra andre klubber. Franskmanden forlængede sågar sin kontrakt med Barca i januar frem til 2026 – dog med samme lønpakke bare fordelt ud over flere sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Intentionen fra ledelsens side er dog fortsat, at Samuel Umtiti skal videre i karrieren til sommer, og samme holdning skulle franskmanden angiveligt have. Forsvarsspilleren er angiveligt klar over, at hans tid på Camp Nou når sin ende efter sæsonen, og han kigger på sine muligheder. Det melder avisen Mundo Deportivo.

Samuel Umtiti ønsker ifølge avisen at bringe karrieren tilbage på sporet med mere spilletid end i det catalanske. Hans tidligere klub Lyon er på banen for at overtage franskmanden, men Umtitis skadeshistorik bringer den franske klub i et dilemma omkring en aftale med Barca-spilleren.

.:FORSIDE:.