Avis: Umtiti bliver måske ikke klar til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 11.10.18

Der er fortsat ikke meldt noget officielt ud om Samuel Umtiti og de knæproblemer, som franskmanden angiveligt døjer med. Ifølge catalansk avis er Umtiti særdeles tvivlsom til El Clásico den 28. oktober.

Det var tilbage den 28. september, at Barca offentliggjorde, at Umtiti ikke kunne spille mod Bilbao på grund af smerter i det ene knæ. Siden da har Umtiti hverken trænet eller spillet kampe.

I de catalanske medier er der blevet spekuleret i, at Umtitis knæskade måske kræver en operation og det vil betyde en pause på en eller to måneder. Andre kilder mener dog at vide, at der ikke er tale om noget alvorligt.

Onsdag kunne avisen Mundo Deportivo så rapportere, at Samuel Umtiti er særdeles tvivlsom til El Clásico mod Real Madrid den 28. oktober, som spilles på Camp Nou.

Også den catalanske radiostation Catalunya Radio meddeler, at Umtiti fortsat har smerter og øjeblikket er i behandling hos klubbens læger. Hvis behandlingen ikke går tilfredsstillende kan man ikke afskrive en operation af Umtitis knæ, hvilket vil resultere i en længere pause.

.:FORSIDE:.