Avis: Truppen sender kritisk brev til Bartomeu

Anders Lang Jensen - 17.10.20

© Getty Images

Den økonomiske situation i Barca forbedrer sig ikke nævneværdigt, så længe corona-virussen er en del af verdenssamfundet. Det tvinger ledelsen til handlinger, men spillertruppen går nu angiveligt mod præsidentens håndtering.

Under den netop overståede landsholdspause har præsident Josep Maria Bartomeu sendt en skriftlig besked til spillertruppen om en yderligere lønnedgang, som skal forhandles i de kommende uger. Men måden at håndtere klubbens økonomiske vanskeligheder falder ikke i truppens smag.

Ifølge avisen Sport har hele spillertruppen samlet planlagt at sende et brev af sted til Josep Maria Bartomeu. Her skulle spillerne gøre det klart, at ledelsen, ved den første lønnedgang tidligere på året, manglede at være åbne og give informationer til spillerne.

Spillerne vil ifølge avisen også gøre det klart, at truppen selv var villige til at gå ned i løn tidligere på året, men at holdet undrer sig over klubbens fortsatte økonomiske aktivitet på markedet. Ledelsen har fortsat investeret, og derfor mener truppen angiveligt ikke, at endnu en lønnedgang skulle være løsningen.

Der venter derfor nu en afgørende periode, hvor forholdet mellem spillerne og ledelsen endnu en gang sættes på prøve. Præsident Josep Maria Bartomeu mener en lønnedgang er bydende nødvendigt, mens spillertruppen mangler åbenhed fra ledelsen omkring hele den økonomiske situation.

644x70

.:FORSIDE:.