fbpx

Avis: Trincão vil gerne udlejes til Sporting

Allan Stefan - 27.05.22

// Francisco Trincao

Det er endnu ikke blevet fastlagt hvor fremtiden for Francisco Trincão ligger henne. Portugiseren skulle dog  have indset, at Wolverhampton ikke tænkt sig at udnytte købsklausulen på 30 mio. euro. Derfor vil han nu presse Barca til endnu et lejemål - denne gang hos det portugisiske hold fra Sporting.

Efter Trincãos gennembrudssæson for Braga i 19/20, har den unge kantspiller ikke formået at slå igennem, hverken i Barca eller for Wolves, som han har været udlejet til denne sæson. Trincão er angiveligt blevet fundet for let, og Wolves vil altså ikke benytte sig af den købsklausul, som var inkorporeret i aftalen med Barca. Wolves skal dog ifølge Sport stadig høste op med seks mio. euro for selve lejeaftalen med portugiseren.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor er fremtiden for Francisco Trincão endnu uvis. Trincão skulle efter sigende have fået tilbudt en lejeaftale fra traditionsklubben Sporting, der netop har vundet sølv i den portugisiske liga, og dermed har kvalificeret sig til næste års Champions League. Men Barca skulle angiveligt ikke være interesseret i at udleje kantspilleren på ny, men vil derimod sælge portugiseren for at bruge pengene på de mange nye planlagte signings og kontraktforlængelser, som ledelsen har varslet.

Trincão er stadigvæk kun 22 år gammel, og har kontrakt med Barca indtil 2025. Derfor er hans estimerede markedsværdi på omkring 22 mio. euro. På det grundlag vil Barca ikke gamble yderligere med markedsværdien, hvis portugiseren skulle have endnu et mislykket lejeophold.

Trincãos skæbne er langt fra mejslet i sten og vil formentligt først blive afgjort inden for de kommende måneder. Men alt tyder dog på, at portugiseren ikke kommer til at trække den blå-røde trøje over hovedet i næste sæson.

.:FORSIDE:.