fbpx
Annonce

Avis: Travl forhandlingsuge venter Mateu Alemany

Anders Lang Jensen - 18.04.22

// Sergi Roberto // Ousmane Dembélé // Ronald Araujo // Gavi

Barca nærmer sig en forlængelse med Araújo, men fodbolddirektør Mateu Alemany, arbejder også på aftaler med Gavi, Sergi Roberto og Dembélé. Forhandlinger er planlagt med alle spillere i de kommende dage.

Det bliver en uge, der står i kontraktforhandlingers tegn for Barca-ledelsen. Det har været en lang periode med dialog og forhandling med Gavi, Sergi Roberto, Ronald Araújo og Ousmane Dembélé, og en intens uge venter nu med samtlige af de nævnte spillere og deres repræsentanter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo kan Mateu Alemany se frem til en travl og intens uge. Først på ugen er der planlagt et afsluttende møde med Ronald Araújo for at færdiggøre den kommende kontraktforlængelse med uruguayaneren.

Derefter er der planlagt et møde med Sergi Robertos agent Josep Maria Orobitg. Roberto har kontraktudløb efter sæsonen, og mødet vil være afgørende for om parterne finder frem til en aftale eller om Roberto, som ventet, forlader Barca til sommer.

Slutteligt er der også fastsat møder med Ousmane Dembélés agent Moussa Sissoko samt Gavis agent Iván de la Peña. Begge spillere er højt prioriteret i ledelsen, hvor Dembélés situation specielt er en kamp mod tiden – kontraktudløb nærmer sig nemlig om snart to måneders tid.

.:FORSIDE:.