Avis: Tottenham vil købe Malcom for 50 mio. euro

FCBARCELONA.DK - 19.10.18

Den catalanske avis Sport meddeler i fredagens udgave, at Tottenham står klar med et tilbud til Barca på 50 mio. euro for Malcom. Englænderne vil købe brasilianeren i vinterens transfervindue.

Det har ikke været nemt for Malcom efter sommerens klubskifte til Barca, hvor der hurtigt blev sat store forventninger til den talentfulde angriber. Brasilianeren har næsten ikke fået noget spilletid og er adskillige gange slet ikke blevet udtaget til truppen.

På trods af den manglende spilletid er flere klubber interessede i at købe Malcom. En af klubberne skulle være Tottenmham, som ifølge avisen Sport er klar til at betale 50 mio. euro til catalanerne, hvis man må hente Malcom allerede i vinterens transfervindue.

Tottenham er dog ikke den eneste klub, som gerne vil have fingrene i Malcom. Også klubber som Inter og Arsenal følger brasilianerens situation tæt og skulle være klar til at byde, hvis Barca overvejer et salg.

Barca købte som bekendt Malcom i sommer i franske Bordeaux for næsen af Roma, som ellers var nået til enighed med den 21-årige angriber. Barca betalte 41 mio. euro.

.:FORSIDE:.