fbpx
Annonce

Avis: Tottenham vil bytte sig til Coutinho

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.06.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho // Alderweireld // Ndombele

Ifølge den catalanske avis Sport, så er Coutinho ikke en del af Barcas og Quique Setiéns planer for den kommende sæson. Derfor håber Barca at finde en ny klub til Coutinho og det kan blive i England.

Det er dog ikke nemt at finde en ny klub til den brasilianske landsholdsspiller. Corona-krisen har gjort det sværere, for den tvinger klubberne til at sænke deres budgetter. I stedet kan byttehandler eller lejeaftaler komme på tale og i den forbindelse taler Barca angiveligt med flere Premier League-klubber om Coutinho.

Når det kommer til José Mourinhos Tottenham, så er det en af klubberne, der er med i kampen om Coutinho. Spurs kigger angiveligt nu på spillere som de kan sende til Barca for at bytte sig til den nu 28-årige brasilianer. Her bliver to spillere nævnt: Tanguy Ndombélé og Toby Alderweireld. Det er en midtbanespiller og en forsvarsspiller, som begge tidligere er blevet sat i forbindelse med Barca.

Ifølge de samme meldinger fra Sport, så er forhandlingerne kun på et tidligt stadie og der er stadig lang vej endnu. Barca er dog angiveligt ikke interesset i de to spillere og intentionen er, at sælge Coutinho for at få penge i kassen.

.:FORSIDE:.