fbpx

Avis: Tottenham skal betale 30 mio euro for Kessié

Simon Arun Vrábel - 19.04.23

// Franck Kessié

Tottenham har angiveligt haft følehornene ude for Franck Kessié og nu skulle Barca have sat et prisskilt på midtbanespilleren, som man kun ikke umiddelbart har planer om at sælge, medmindre der kommer et stort bud.

Det er ingen hemmelighed at Xavi har planer om at lave flere udskiftninger i truppen i løbet af den kommende sommer og det betyder at flere af de nuværende spillere på holdet går en usikker fremtid i møde. Èn af dem er Franck Kessié, som ikke umiddelbart er sat til salg, men Tottenhams interesse i spilleren har fået den sportslige ledelse til at prissætte spilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Franck Kessié kom til Barca i sommer fra AC Milan, hvor han var en stor profil på den italienske midtbane, men i den catalanske storklub har han omvendt haft svært ved at finde fodfæste. Kampen om spilletiden på midtbanen har da også været hård, men flere skader til spillere som Frenkie de Jong og Pedri har dog gjort, at Kessié har fået fint med spilletid på det sidste og efterladt et godt indtryk, hvilket andre europæiske klubber er blevet opmærksomme på.

Én af de angiveligt interesseret klubber er den engelske hovedstadsklub Tottenham, som ifølge avisen AS skulle have forhørt sig omkring midtbanespilleren. Den sportslige ledelse og Xavi er på ingen måder utilfredse med Kessié, men den stramme økonomi gør på den anden side, at man ikke har råd til at lade være med at lytte på tilbud. Derfor skulle man have prissat den 26-årige midtbanespiller til et sted imellem 25-30 millioner euro.

Kessié ankom på en fri transfer fra AC Milan og har ifølge Transfermarkt en estimeret transferværdi på 28 millioner euro. Der vil derfor være tale om en særdeles god handel hvis Tottenham og Barca kan få enderne til at mødes og hvis Xavi og spilleren selv også indvilliger i en handel, for Kessié har kontrakt frem til sommeren 2026. Det kommer derfor også i høj grad til at være op til Kessié selv hvad der skal ske.

Siden sin ankomst har Franck Kessié spillet 1.551 minutter fordelt på 36 kampe, hvor han har kvitteret med tre mål og tre assist..:FORSIDE:.