Avis: Tottenham kræver 2,6 mia. for Harry Kane!

FCBARCELONA.DK - 12.01.19

Tottenhams Harry Kane har tidligere været rygtet til Barca til sommer, men det bliver ingen nem operation. I følge avisen AS, kræver London-klubben astronomiske 2,6 mia. kroner for angriberen.

Den 26-årige Kane tegner til at bliver en af hovedpersonerne i sommerens transfermarked. Både Real Madrid og Barcelona er ude efter den målfarlige englænder.

Barca har brug for en langsigtet erstatning er Luis Suárez, der snart fylder 32 år og hvor tilbagevendende knæproblemer ikke gør behovet for en afløser mindre.

Her kunne Harry Kane ligne en oplagt mulighed, men det bliver ikke billigt. Madrid-sportsavisen AS mener at vide, at Tottenham har sat prisskilt på angriberen, og det lyder på intet mindre end 350 mio. euro, svarende til 2.625.000.000 kr., altså lige over 2,6 mia.

Det er i særklasse den højeste pris i historien for en spiller. Lige nu sidder Neymar på rekorden med de 222 mio. euro som PSG lagde på bordet for at stjæle brasilianeren fra Barca.

Spørgsmålet er så, om det giver mening at gå efter en så dyr spiller. Barca smed 120 mio. euro for Coutinho for et år siden i den dyreste handel i klubbens historie og med Kane skal man altså af med næsten tre gange så meget.

.:FORSIDE:.