Avis: Til sommer vil Barca hente Håland og Neymar!

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.05.21


Den norske sensation Erling Håland og den tidligere Barca-stjerne Neymar er begge blevet sat i forbindelse med catalanerne på det seneste. Nu forlyder det, at Joan Laporta vil hente begge de to topspillere til Camp Nou til sommer.

Ja, du læste rigtigt. Nye meldinger fortæller nu, at Barca med Laporta i spidsen arbejder på at hente både Håland og Neymar i sommerens transfervindue, der åbner den 1. juli. Det kan den catalanske avis Sport nu fortælle.

Ifølge avisens oplysninger er Neymar den helt store prioritet på sommerens transfermarked, mens Erling Håland står nummer to på listen over ønskede forstærkninger til sommer. Hvis det lykkes at hente brasilianeren tilbage udelukker det ikke et køb af nordmanden.

Laporta er sammen med den sportslige ledelse virkelig klar til at forstærke holdet i løbet af sommeren, så Barca kan få et meget farligt og slagkraftigt hold til næste sæson. Derfor arbejdes der lige nu på i den catalanske klub, at hente de to stjernespillere til klubben.

Men her stopper planerne ikke. Det allervigtiste er at forlænge med Lionel Messi. Dernæst at hente både Neymar og Håland. Udover det vil klubben også hente Sergio Agüero, da han kan komme til Camp Nou på en fri transfer, samtidig med, at han er meget gode venner med Messi.

.:FORSIDE:.