fbpx

Avis: Ter Stegens forlængelse et spørgsmål om tid

Anders Lang Jensen - 09.10.20

© Getty Images
// Ter Stegen

Gennem en lang periode har en kontraktforlængelse til tyske Marc-André ter Stegen været på dagsordenen. Corona-krisen har dog i mange måneder udskudt de afgørende forhandlinger, men en aftale er på trapperne nu.

I mere end et års tid har der været regelmæssige forhandlinger mellem tyskerens lejr og Barca-ledelsen om en forlængelse af den nuværende aftale, der udløber i sommeren 2022. Målet fra klubbens side er at give Marc-André ter Stegen en velfortjent forbedring af kontrakten og samtidig aflive enhver spekulation om målmandens fremtid.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo er parterne enige om en kontraktforlængelse frem til 2025. Faktisk har der i flere måneder været enighed mellem Ter Stegen og Barca, men nu kan aftalen inden længe blive bekræftet. Der lander nemlig en offentliggørelse af kontrakten i de kommende dage, melder avisen.

Marc-André ter Stegen blev hentet som et ungt talent i tyske Borussia Mönchengladbach for blot 12 millioner euro i 2015. Med den kommende kontraktforlængelse frem til 2025 vil målmandsstjernen meget symbolsk vise sig som en fremragende målmand i Barcas historie og meget gennem et helt årti være en afgørende og vellidt målmand på Camp Nou.

.:FORSIDE:.