Officielt: Talentet Alejandro Marqués til Juventus

FCBARCELONA.DK - 27.01.20

© Getty Images

19-årige Alejandro Marqués fra Barca B var på tale om en midlertidig erstatning for den skadede Luis Suárez, men nu har Barca i stedet solgt ham til Juventus for lidt over otte millioner euro.

Marqués har deltaget nogle gange ved førsteholdets træning efter at Quique Setién trådte til. Målet var at teste angriberen som en mulig vikar for Suárez, der sidder ude med en skade til en gang i maj måned.

Spansk/venezulanerens kontrakt med Barca udløber til sommer og det er ikke lykkedes at blive enige om en forlængelse, selvom Barca gerne ville beholde ham. Marqués var i stedet begyndt at forhandle med andre klubber og nu bekræfter Barca skiftet til Juventus.

Marqués tog i går til Torino for at gennemgå lægetjek og for at få de sidste ting forhandlet på plads. I weekenden blev skiftet så officielt bekræftet af Barca. Prisen oplyses til 8,2 mio. euro.

Alejandro Marqués kom til Spanien som 13-årig og i 2017 skiftede han til Barca, hvor han blev en del af Juvenil A på en treårig aftale.

Med i aftalen om Marqués er også en lejeaftale på den 22-årige brasilianske midtbanespiller Matheus Pereira, som Juve altså sender den anden vej. Lejeaftalen gælder for resten af sæsonen, hvor Pereira skal hjælpe Barca B.

644x70

.:FORSIDE:.