Aviser: Stor engelsk interesse for Philippe Coutinho

Anders Lang Jensen - 11.02.20

© Getty Images

For to år siden hentede Barca den brasilianske stjerne Philippe Coutinho i engelske Liverpool for et kæmpebeløb. Offensivspillerens karriere har siden da kun gået én vej, og et sommersalg er derfor på tegnebrættet.

For selvom brasilianeren netop nu er at finde i tyske Bayern München på en lejeaftale, fortsætter Philippe Coutinho med stor sandsynlighed ikke i Bundesligaen efter sæsonen. Tyskerne vil ifølge flere medier ikke bruge den købsoption, de har fået med i lejeaftalen.

Det efterlader Barca tilbage med Philippe Coutinho i klubben til sommer. Fremtiden ligger dog angiveligt ikke på Camp Nou for den tidligere Liverpool-profil, og det skaber interesse omkring et sommersalg. Her skulle der angiveligt være interesse fra England.

Ifølge aviserne The Express og The Independent er Liverpool og Manchester United begge opmærksomme på brasilianerens situation til sommer. Særligt skulle Manchester United have en reel interesse i at købe Coutinho til Old Trafford efter sæsonen, men ifølge aviserne skulle tyske Jürgen Klopp også overvejer at hente Coutinho hjem til Anfield.

Mandag kunne franske medier ydermere meddele, at PSG også skulle have meldt deres interesse for at hente Coutinho. Her bliver der spekuleret i en byttehandel, som sender Neymar hjem til Camp Nou.

Ifølge flere catalanske medier skulle Barca kræve omkring 90 mio. euro for Coutinho.

.:FORSIDE:.