fbpx
Annonce

Avis: Spillerne imod at spille på Estadi Johan Cruyff

FCBARCELONA.DK - 19.05.20

© FC Barcelona
// Estadi Johan Cruyff

Når og hvis La Liga bliver genoptaget, bliver kampene spillet uden tilskuere. Det har skabt overvejelser om at flytte Barcas kampe til B-holdets bane for at spare penge, men det er spillerne angiveligt imod.

Det splinternye Estadi Johan Cruyff opfylder alle krav for at huse førsteholdets kampe. Banen har samme størrelse som Camp Nou, samme græs og er godkendt af FIFA til kampe på højeste niveau. Der er plads til 6.000 tilskuere på B-holdets nye hjemmebane.

Derfor kunne det give mening at benytte Estadi Johan Cruyff til de fem hjemmekampe der resterer i ligaen, når der alligevel ikke må lukkes tilskuere ind. Det vil være billigere at benytte det langt mindre stadion og den rungende stilhed vil føles mindre på et lille stadion end det mægtige Camp Nou, med plads til næsten 100.000 tilskuere.

Alligevel skulle Barcas fire anførere, Messi, Busquets, Piqué og Sergi Roberto, på spillernes vegne have takket pænt nej til at flytte kampene. De betragter det som en fordel at spille i de vante rammer på det frygtede Camp Nou, hvor Barca har været uovervindelige denne sæson. Spillerne frygter, at fordelen af hjemmebane bliver mindre af at spille på Estadi Johan Cruyff, der vil være nyt for begge hold.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo har klubben besluttet at lytte till spillernes ønske. De økonomiske fordele vurderes ikke at være af en størrelse der gør, at man vil tvinge spillerne mod deres ønske.

.:FORSIDE:.