Avis: Sevilla kæmper mod Barca om Bernat

Anders Lang Jensen - 22.02.21

© Getty Images

Den 27-årige spanske venstreback Juan Bernat er kontraktfri efter denne sæson hos franske Paris Saint-Germain. Det har gjort forsvarsspilleren til et varmt emne på Camp Nou, men Sevilla er angiveligt også inde i billedet.

Juan Bernat har siden september siddet ude med en knæskade, men forsvarsspilleren vender tilbage indenfor de kommende par uger. Kontraktmæssigt er spanieren fri til at forhandle med andre klubber, og i det catalanske har man længe set Bernat som et godt kort på markedet.

Franske Paris Saint-Germain er, som tidligere skrevet her på fcbarcelona.dk, alt andet end interesserede i at Barca kan hente Bernat kvit og frit til sommer. Men selvom den franske klub har tilbudt en forlængelse, ligner det efterhånden mere og mere en retur til La Liga for Bernat.

Men Barca er ikke alene om interessen. Ifølge avisen Mundo Deportivo er Sevilla på banen, hvor klubbens sportsdirektør Monchi har Bernat som topprioritet til sommerens transfervindue. Så hvis Bernat fortsat ikke forlænger med PSG, ligner det en duel mellem Barca og Sevilla om den solide venstrebacks underskrift.

.:FORSIDE:.