fbpx
Annonce

Avis: Sergi Roberto går mere end 50 procent ned i løn

Anders Lang Jensen - 03.06.22

// Sergi Roberto

Der har i en længere periode været forhandlinger med Sergi Roberto om en ny kontraktforlængelse, men parterne har haft svært ved at nå til enighed. En forlængelse ventes dog på plads i den kommende uge.

I flere måneder lignede Sergi Roberto fortid på Camp Nou, hvor højrebacken kunne få en markant større kontrakt i andre klubber end i Barca. Skader og forholdet til Xavi har dog ændret situationen, og en forlængelse med en markant lønnedgang er snart på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport bliver den 1-årige kontraktforlængelse præsenteret i løbet af den kommende uge. Den korte forlængelse indebærer en heftig lønnedgang for Robertos vedkommende. Ifølge avisen er der tale om mere end 50 procent af lønpakken, som Sergi Roberto giver afkald på.

Det har hele tiden været et stort ønske for cheftræner Xavi at få en forlængelse i hus med Roberto, der med sin alsidighed kan blive en vigtig brik i næste sæson. Det kræver dog en mere kontinuerlig form og uden skadesproblemer, som den forgangne sæson i for høj grad har båret præg af.

.:FORSIDE:.