Avis: Sådan starter Barca mod Atlético i aften

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.11.20

© Getty Images

Der venter en meget vigtig kamp i jagten på det spanske mesterskab i aften, så derfor regner den catalanske avis Sport med, at Barca stiller med den stærkest mulige opstilling mod Altético. Se avisens bud på de startende elleve her.

På mål har avisen helt som ventet Ter Stegen, mens tyskeren i forsvaret foran sig angiveligt får Sergi Roberto, Piqué, Lenglet og Jordi Alba. Her ser det ud til, at Sergi Roberto står foran Sergino Dest i køen om spilletid.

De to kontrollerende midtbanepladser foran forsvaret ventes Pjanic og De Jong at tage sig af sammen. Her er hollænderen en fast del af midtbanen, mens bosnieren sandsynligvis tager den anden plads i Busquets' fravær.

Længere fremme på banen på de to kanter ventes Dembélé og Pedri at tage sig af hver sin kant, mens avisen har Messi på den offensive midtbane med Griezmann helt i front. Det ser dermed ikke ud til, at blive til et comeback til Coutinho fra start.

Kampen mod Altético Madrid starter klokken 21.00. Derfor er den officielle startopstilling klar omkring klokken 20.00 her på fcbarcelona.dk. Kampen vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.