Avis: Ronald Koeman tilfreds med Netos præstationer

Magnus Wind - 31.10.20

© Getty Images

Siden Ter Stegen blevet opereret i midt af august, har Neto vogtet buret i fraværet af den normale førsteholdsmålmand. Brasilianeren har gjort det så godt, at Ronald Koeman er meget tilfreds med hans præstationer. 

Da Barca tilbage i midten af august sluttede sæsonen, måtte Marc-André Ter Stegen lade sig operere i sit højre knæ efter lange perioder med smerter. Meldingen gik på, at tyskeren måtte se til fra sidelinjen i to en halv måned. I hans fravær har Neto vogtet buret, hvilket brasilianeren har gjort godt. 

Ifølge avisen El Mundo Deportivo er det gået så godt, at Ronald Koeman er meget tilfreds med Netos præstationer i denne sæson. Trænerstaben ønsker angiveligt ikke at presse Ter Stegen til et comeback, hvis tyskeren ikke er klar til det, selvom målmanden er vendt tilbage til træningen. Man har fuld tiltro til Netos evner i målet og Koeman sætter eftersigende også stor pris på, at han har en kompetent reservemålmand i truppen.

Neto var ellers rygtet væk fra Barca i det netop overstået transfervindue, men med skaden til Ter Stegen, valgte brasilianeren at blive i klubben. I denne sæson har Neto indkasseret seks mål i syv kampe, hvor det også er blevet til tre clean sheets.

.:FORSIDE:.