fbpx

Avis: Araújo er kommet sig over brud på kindben

Simon Arun Vrábel - 31.12.23

// Ronald Araujo

Da spillerne genoptog træningen efter en kort julepause blev Ronald Araújo undersøgt af klubbens læger, og her var den positive nyhed, at forsvarsspillerens kæbe er helet efter planen, så han muligvis kan spille uden maske i årets første ligakamp.

Ronald Araújo brækkede kindbenet, da Barca i starten af december måned tog imod Atlético Madrid, men blot en måned senere ser det ud til, at den stærke forsvarsspiller er kommet sig helt over den voldsomme skade.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var den 3. december, at Ronald Araújo på uheldigvis blev ramt af Marcos Llorentes støvle således, at førstnævnte endte med at brække kindbenet. Det betød, at Araújo i de efterfølgende kampe imod Girona, Valencia og Almeria måtte spille med en iøjnefaldende maske, som dækkede hele forsvarsspillerens ansigt. Som konsekvens var Araújo da heller ikke med i truppen da man først mødte Antwerp i Champions League og senere spillede opvisningskamp i Dallas.

Nu fortæller avisen Mundo Deportivo dog, at Araújo har vist så stort fremskridt i løbet af december, at han kan træne uden maske, og det måske også er muligt at spille den næste ligakamp imod Las Palmas helt uden masken på. Det er positive nyheder, for selvom Araújo alligevel spillede på trods af skaden, så har masken alligevel generet den 24-årige forsvarsspiller betydeligt.

Derfor forventes det, at Ronald Araújo tager plads i det centrale forsvar når catalanerne møder Las Palmas den 4. januar, og det helt store spørgsmål bliver hvem der får pladsen ved siden af uruguayeren.


.:FORSIDE:.