Avis: Romagnoli er en mulighed til forsvaret

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.04.20

© Getty Images

Barca vil forstærke forsvaret forud for den nye sæson, hvor de vil købe en ny venstrebenet forsvarer, som kan spille centralt. Her er AC Milans Alessio Rogmagnoli nu opstået som en ny mulighed på transfermarkedet.

Et salg af Umtiti sker med stor sandsynlighed til sommer, så derfor skal catalanerne have en ny spiller ind. Barca leder efter en profil, som stadig er ung, har kvalitet og er venstrebenet. Dem er der ikke mange af på markedet.

Nu har catalanerne dog fået øje på Romagnoli - anføreren fra AC Milan. Senest har Barca haft blikket mod Pau Torres (Villarreal) og David Alaba (Bayern), men nu er den tidligere Roma-spiller også en mulighed for Barca.

Romagnoli er 25 år og er italiensk landsholdsspiller, hvilket vidner om kvalitet. Han koster 50 mio. euro og Barca har indrømmet overfor de lokale medier i Barcelona, at italieneren er på radaren i den catalanske storklub.

En handel kan dog nok kun lade sig gøre for Barca, hvis der bliver sendt spillere den anden vej. Det kunne eksempelvis være Rafinha eller Rakitic, som AC Milan er interesseret i. Rakitic foretrækker dog at blive i La Liga.

.:FORSIDE:.