Avis: Rodri skal tage over for Busquets

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.05.19

Selvom Barca allerede er godt besat på midtbanen, så er Rodris navn alligevel dukket op på rygtebørsen de seneste dage. Barca skulle angiveligt være klar til at betale Atlético-spillerens frikøbsklausul på 70 mio. euro.

Barca er angiveligt interesseret i Rodri, som en forstærkning til midtbanen. Catalanerne er godt i gang med at forynge midtbanen med sidste sommers køb af Arthur, denne sommers køb af De Jong og oprykningen af Aleñá, mens Puig også står klar på affyringsrampen til førsteholdet. I den forbindelse vil Rodri passe godt ind på det catalanske mandskab, da han med sine 22 år har fremtiden foran sig.

Hos Barca har man flere aldrende midtbanespillere med Rakitic, Busquets og Vidal, der alle har rundet de 30 år. Rakitic rygtes væk fra Barca og netop Busquets er Rodri angiveligt udsigt til at skulle erstatte på sigt.

Den catalanske avis Sport melder, at Barca lige nu pønser på at købe Rodri til sommer, så han stille og roligt kan blive kørt ind som en langsigtet arving for Busquets, der styrer den defensive midtbane. Busquets er dog kun 30 år, så han har en del år i sig endnu. Men Barca vil have Rodri, så han kan blive oplært af Busquets og aflaste ham. Lidt lige som den rolle Arthur har haft i denne sæson.

Ifølge Sports oplysninger er Barca angiveligt klar med 70 mio. euro for Rodri. Det er hvad spanierens frikøbsklausul lyder på.

Relaterede artikler:

Related Articles
.:FORSIDE:.