fbpx

Avis: Riqui Puig er klar til at lytte på tilbud

FCBARCELONA.DK - 24.02.22

// Riqui Puig

ps5 art


Er Riqui Puig langt om længe begyndt at se realiteterne i øjnene? Hans lange kamp for at slå igennem Barca synes tabt og nu skulle han angiveligt være klar til at forlade barndomsklubben til sommer.

Riqui Puig blev længe udråbt som et af de største talenter fra La Masia akademiet, men han er efterhånden blevet 22 år og gennembrudet er udeblevet. Koeman meldte klart ud allerede forrige sommer, at Puig burde lade sig leje ud for at udvikle sig, men catalaneren valgte at blive og kæmpe for sin chance.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Xavi kom til øjnene Puig nok muligheden for mere spilletid, men den er ikke kommet. Han må derimod se sig overhalet indenom af de yngre Pedri, Gavi og Nico i kampen om midtbanen og den kamp ser ud til definitivt at være tabt.

Nu fortæller avisen La Vanguardia, at Riqui Puig langt om længe har set skriften på væggen. Han har indset, at han næppe kan få den rolle på holdet, som han i årevis har drømt om.

Derfor skulle han nu være klar til at forlade Barca til sommer og med kontraktudløb allerede til juni 2023 bliver det spændende at se, om det bliver på en lejeaftale eller et reelt salg. Hvis Barca sælger Puig, vil det sandsynligvis være med en tilbagekøbsklausul, så han eventuelt kan hentes tilbage.

.:FORSIDE:.