Avis: Rey Manaj forlader Barca denne sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.08.21

© Getty Images
// Manaj

artfcb

Den 24-årige albaner Rey Manaj har været et af højdepunkterne i optakten til den nye sæson, hvor han har strålet i flere kampe, men det får tilsyneladende ikke Barca til at beholde angriberen. Rey Manaj står foran et klubskifte.

Ifølge den catalanske avis Sport er der bud efter Rey Manaj fra flere klubber i Europa og sågar også fra Israel. Avisen skriver, at Rey Manaj bliver solgt denne sommer. Kun Rey Manaj mangler at finde ud af hvilken klub han vil til, mens Barca også evaluerer de tilbud, som klubben har modtaget på spilleren.

Der er bud fra den spanske La Liga fra Cádiz, som meget gerne vil have fingre i albaneren. De har angiveligt tilbudt en lejeaftale med muligheden for at købe Rey Manaj. Dertil er der også tilbud fra italienske Sassuolo, fra portugisiske klubber og fra Maccabi Tel Aviv fra Israel.

Sport skriver, at Maccabi Tel Aviv er meget ivrige efter at sikre sig Rey Manaj. Israelerne har angiveligt tilbudt at købe 50% af rettighederne til B-holdsspilleren for 1,5 mio. euro, men avisen skriver videre, at Maccabi kan være klar til at hæve deres bud.

Med Jordi Cruyffs tilbagevenden til klubben har Barca gode forbindelser til den israelske storklub, da hollænderen tidligere har været sportsdirektør og træner i Maccabi Tel Aviv. Muligheden for at skifte til Maccabi nævnes også som økonomisk attraktiv for Rey Manaj.

Avisen Sport peger alligevel på, at Sassuolo virker som den mest sandsynlige destination Manaj. Barca lader mest til at ville sælge til italienerne, da de har en samarbejdsaftale med dem, som går tilbage til tiden, hvor catalanerne sendte Marlon Santos til Sassuolo.

Rey Manaj fortrækker ifølge avisen også helst et skifte til Serie A-klubben, men en endelig beslutning er ikke truffet endnu. En ting er dog sikkert ifølge avisen. Det er, at Rey Manaj forlader Barca denne sommer. Barca vil sandsynligvis få en videresalgsklausul eller en tilbagekøbsklaul på albaneren.

.:FORSIDE:.