Avis: Real Madrid klar med kæmpe bud på Neymar

Anders Lang Jensen - 20.06.19

© Getty Images

Flere interessante udtalelser fra både Neymar selv og franske PSG har indikeret, at brasilianeren sigter mod et stort sommerskifte indenfor kort tid. Og nu skulle Real Madrid angiveligt blande sig i jagten på offensivstjernen.

Rygterne omkring Real Madrids interesse i Neymar har stået på i længere tid, men spilleren selv har angiveligt udelukkende blikket rettet mod et skifte til, hvad han kalder for sit hjem, Barcelona. Det afholder dog ikke Real Madrid fra at forsøge sig med et stort bud.

For ifølge avisen Mundo Deportivo planlægger Madrid-klubben et stort og noget overraskende bud på Neymar, efter at brasilianeren måske får held med at vriste sig fri fra PSG denne sommer. Ifølge avisen skulle buddet lyde på 130 millioner euro plus enten Gareth Bale eller James Rodriguez oveni. Derudover skulle madrilenerne tilbyde angriberen en løn på 30 mio. euro om året.

Om Madrid får succes med deres mulige bud på Neymar er yderst tvivlsomt. Klubben har allerede sikret sig belgiske Eden Hazard til samme position i truppen, mens brasilianeren tydeligvis har gjort det klart, at skulle et sommerskifte falde i hak, skal det være i retning af Camp Nou i det catalanske. Neymar skulle ikke være interesseret i at trækker i Madrid-trøjen.

.:FORSIDE:.