Avis: Real Betis vil have Aleñá, Puig og Firpo

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.05.20

© Getty Images

I de seneste dage er Carles Aleñá blevet sat i forbindelse med endnu en lejeaftale hos Real Betis, men catalaneren er ikke den eneste blaugrana, som andalusierne er ude efter. De vil angiveligt også have Riqui Puig og Junior Firpo.

Carles Aleñá har gjort det godt under sit lejeophold i Betis og han vil selv gerne blive der en sæson mere. Nu får han måske få selskab af flere Barca-spillere.

Ifølge den catalanske avis Mundo Derpotivo er Betis også ude efter Riqui Puig og Junior Firpo. Puig banker for alvor på til førsteholdet, men konkurrencen på midten er hård, så et ophold i en anden klub kan være godt for ham.

Junior Firpo kom til Barca sidste sommer fra Betis i en rolle som reserve for Jordi Alba, men spansk-dominikaneren har ikke overbevist i sin korte tid i klubben. Derfor vil Betis angiveligt også have Firpo tilbage til Andalusien.

Mundo Deportivo skriver, at Betis håber på at hente Puig og Junior på lejeaftaler. Det er nok mest sandsynligt, at det sker for Puig, da Barca hellere vil sælge Junior Firpo.

.:FORSIDE:.