Avis: Ramon Planes fortsætter som sportsdirektør

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.04.21


Joan Laporta er allerede godt i gang med at få styr på ledelsen i klubben. Han har allerede hentet den tidligere Valencia-boss Mateu Alemany ind som fodbold-direktør. Nu ventes det, at Ramon Planes fortsætter som sportschef.

Ifølge den catalanske avis Sport, så kommer Ramon Planes til at fortsætte i mindst en sæson mere som sportschef i Barca. Planes blev forfremmet sidste sommer efter at Eric Abidal forlod den samme post.

Planes har været i Barca siden 2018, hvor han kom til klubben fra Getafe. Her startede han hos catalanerne som assistent for Abidal, men han blev altså rykket op i hierakiet sidste sommer. Nu ventes han at fortsætte som sportschef, da Laporta er tilfreds med hans arbejde.

Det virker da også til, at Planes passer godt ind til klubben. Man hører ikke meget til ham, da han holder sig mest i baggrunden. De mest bemærkelsesværdige handler han har stået bag har været Araújo og Pedri, hvor man må sige, at han har ramt plet.

Det var også Planes, som stod for at rense ud i truppen før denne sæson gik i gang, da Barca sagde farvel til markante spillere som Luis Suárez, Ivan Rakitic og Arturo Vidal. Nu ser det så ud til, at Planes også skal være med til at løse til- og afgangene til sommer, men det er altså endnu ikke blevet bekræftet.

.:FORSIDE:.