Avis: Rafinha vil til Valencia, men Barca tøver

FCBARCELONA.DK - 26.06.19

© Getty Images

Rafinha Alcántara blev forleden klarmeldt efter næsten syv måneders skadespause og nu tænker han på fremtiden. Hans ønske er at komme til Valencia, men Barca ønsker at lytte på andre tilbud.

Fremtiden for Rafinha ligger ikke i Barca og derfor skal han finde sig en ny klub inden transfervinduet lukker med udgangen af august måned.

Flere klubber har vist interesse, blandt dem Valencia, der meget gerne vil have fingre i midtbanespilleren. Den interesse er gengældt af Rafinha, der hellere end gerne vil til klubben.

I følge avisen El Mundo Deportivo har Rafinha direkte meddelt Barca, at han gerne vil have en aftale på plads med valencianerne.

Det der trækker Rafinha til Valencia er ønsket om at spille med i Champions League og forhåbentlig få gang i den karriere der tidligere tegnede så lovende.

Problemet er dog at Valencia ikke er klar til at betale hvad Barca kræver og derfor ligger et skifte ikke lige for. Barcas sportslige ledelse er klar over interessen fra andre klubber, hvor Celta og Eintract Frankfurt har været nævnt på rygtebørsen.

Derfor vælger Barca at se tiden an, for at få så meget for Rafinha som muligt. Derfor får han næppe sit ønske om Valencia opfyldt lige med det samme.

.:FORSIDE:.