fbpx

Avis: PSV vil ikke betale en eneste euro for Dest

FCBARCELONA.DK - 21.06.24

// Sergiño Dest

Hvad der lignede en indbringende forretning, ser nu ud til at ende med ingenting. PSV vil gerne beholde Sergiño Dest, men efter at han er blevet alvorligt skadet, vil de ikke betale for ham. Det stiller Barca i en svær position.

Den udlejede Dest havde en god sæson hos PSV Eindhoven og alt tydede på, at hollænderne med glæde ville udnytte den købsoption på 10 mio. euro, som de har. Sådan var det i hvert fald lige indtil at højrebacken pådrog sig en alvorlig knæskade, der som minimum holder spilleren ud resten af 2024.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der resterer stadig et år af Dests kontrakt med Barca og derfor returnerer han som udgangspunkt til Catalonien, hvor han skal genoptræne det skadede knæ. Nu fortæller avisen Marca imidlertid, at PSV er klar til at overtage Dest, men det skal være uden at betale en eneste euro i transfersum.

Det krav stiller Barca i en svær situation, for de har reelt ikke andre alternativer end at acceptere det hollandske krav. Ingen anden klub vil have en spiller der er ude et halvt år og som måske skal bruge et par måneder på at genfinde formen - og om et år vil Dest kunne forlade klubben på fri transfer alligevel.

Barca vil dog kunne glæde sig over, at kan spare lønnen til Dest, men de 10 mio. euro som PSV skulle have betalt, kommer med garanti ikke i kassen.

dest10F

.:FORSIDE:.