Avis: PSG har tilbudt Neymar til Real Madrid!

FCBARCELONA.DK - 06.07.19

© Getty Images

Paris Saint-Germain vil tilsyneladende gøre alt for, at Neymar ikke vender tilbage til Barcelona. I følge avisen Marca har den franske klub kontaktet Real Madrid og tilbudt en handel med angriberen, men her var svaret et pænt 'nej tak'.

Forholdet mellem PSG og Barca er mildest talt anstrengt. De klubber har været på kant med hinanden de senere år, først fordi Barca forsøgte at hente Verratti i 2017 og senere da PSG svarede igen med at snuppe Neymar i Barca. Heller ikke Barcas flirten med Adrien Rabiot i vinters er faldet i god jord i Paris.

Derfor vil det pine PSG at skulle sælge Neymar tilbage til Barca og det har i følge avisen Marca fået dem til at kontakte Real Madrid. PSG-præsident Nasser Al Khelaifi har indset at Neymar vi væk og det har fået ham til at tilbyde angriberen til de hvide.

Real Madrid har tidligere vist stor interesse for Neymar, men den skulle nu være kølnet. Derfor har svaret til PSG angiveligt været et høfligt, men bestemt 'nej tak'.

Det kan ikke afvises, at Real Madrid ombestemmer sig senere på sommeren, specielt hvis de sælger Gerard Bale, hvilket der er noget der tyder på.

Det helt store spørgsmål er så, hvad Neymar vil sige, hvis han får et tilbud fra Real Madrid. Hans ønske er at vende tilbage til Barca og det er man udmærket klar over i Real Madrid. Derfor vil de næppe bruge mange kræfter på at forsøge at overbevise ham.

.:FORSIDE:.