Avis: PSG har afvist at tale med Barca om Neymar

FCBARCELONA.DK - 26.06.19

Helt som ventet tegner polemikken om Neymars mulige skifte tilbage til Barca til at blive en langtrukken affære. I følge avisen AS har Barca kontaktet PSG for at indlede den første kontakt, men blev hurtigt afvist.

Det er den Madrid-baserede sportsavis AS der bringer nyheden om, at Barca har forsøgt at få en dialog i gang med PSG om Neymar. Det skulle angiveligt være præsident Josep Maria Bartomeu der tog det første initiativ.

Bartomeu begyndte ikke at forhandle med PSG, men udtrykte alene sin interesse for brasilianeren og forespurgte om situationen. Her skulle svaret fra PSG have været høfligt, men klart: 'Der er ikke noget at tale om'.

Det er ikke overraskende at PSG reagerer på den måde, for de har intet behov for eller ønske om at sælge Neymar, der blot har været to år i klubben og som kostede dem astronomiske 222 mio. euro.

Derfor kan næste skridt meget vel være, at Neymar selv går ind i sagen, sandsynligvis ved hjælp af sin far og andre repræsentanter, for lægge pres på PSG, så de bliver mere konstruktive i forhandlingerne.

.:FORSIDE:.