Avis: PSG forlanger 175 millioner euro for Neymar

Magnus Wind - 03.06.20

© Getty Images

Barca ønsker fortsat at hente Neymar i PSG efter denne sæson. I følge den catalanske sportsavis Sport, så forlanger den franske klub hele 175 millioner euro for brasilianeren, hvilket catalanerne ikke har råd til. 

Som alle andre klubber i verden, så er Barca blevet økonomisk ramt af coronapausen, da indtægterne fra specielt tv og tilskuere er faldet. Det kommer til at påvirke det kommende transfervindue, hvor den sportslige ledelse blandt andet jagter Neymar. Hvis Barca skal have fat i brasilianeren, så kommer det til at koste rigtig mange penge, hvis man skal tro de seneste skriverier. 

I følge avisen Sport, så forlanger PSG nemlig hele 175 millioner euro for Neymar. Det svarer til omkring 1,3 milliarder danske kroner, hvilket man må gå ud fra, at Barca ikke har råd til, taget den nuværende situation i betragtning. Desuden skriver avisen også, at den franske klub kun er interesseret i en handel, som involverer penge og ikke en byttehandel med spillere. 

Den høje pris kan betyde, at Barca må se bort fra Neymar i det kommende transfervindue og i stedet fokusere på Lautaro Martínez. Forleden gik rygterne på, at Barca og argentineren havde indgået en fem-årig aftale.

På Camp Nou har man dog et ekstra kort i ærmet og det er FIFA. Det bliver nemlig til sommer FIFA, som kan fastsætte brasilianeren pris, da han ikke har forlænget sin kontrakt i tre sæsoner. Her mener det internationale revisionsfirma KMPG, at prisen på grund af corona-situationen kan være helt nede omkring 137 mio. euro.

 

.:FORSIDE:.