Avis: PSG-ejere i tvivl om Messi-signing

Magnus Wind - 20.01.21


Forleden bekræftede PSG's sportsdirektør Leonardo, at den franske klub er interesseret i Lionel Messi. Nu går rygterne dog på, at de arabiske ejere fra Qatar er kommet i tvivl om en muligt signing af argentineren. 

Lionel Messis kontrakt med Barca udløber efter denne sæson, hvilket betyder, at han frit kan forhandle med andre klubber. Flere af verdens største klubber er naturligvis meget interesserede i at hente argentineren, herunder Paris Saint-Germain. Det bekræftede franskmændenes sportsdirektør, Leonardo, forleden.  

Nu meddeler den italienske avis La Gazzetta dello Sport dog, at PSG's arabiske ejere fra Qatar er kommet i tvivl om en mulig signing af argentineren. Årsagen skulle angiveligt være af økonomisk art, da Messis kontrakt vil blive ekstrem dyr. Derudover, så er den franske klub, ligesom resten af fodboldverden, meget hårdt ramt af konsekvenserne som følge af coronavirussen. Dermed er ejerne i tvivl om, hvorvidt sådan en signing ville kunne give mening rent økonomisk. 

La Gazzetta dello Sport skriver også, at de arabiske ejere også er forpasselige med ikke at overtræde UEFA Financial Fair Play-regler. Hvad disse bekymringer får af indflydelse på Messi fremtid, bliver spændende at følge.

.:FORSIDE:.