Avis: Premier League-klubber ude efter Braithwaite

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.11.20

© Getty Images

Barca arbejder allerede på at få solgt flere spillere i januar, så de kan hente de spillere, som Koeman ønsker. Derfor vil der blive lyttet til tilbud på spillerne og en af dem er Martin Braithwaite. Flere Premier League-klubber er ude efter ham.

I sommer var der interesse fra flere Premier League-klubber i Martin Braithwaite blandt andet fra West Ham, men der var ingen af mulighederne der interesserede danskeren. Nu er der igen Premier League-interesse for Barcas nummer 9.

Ifølge den catalanske avis Sport, så er West Ham igen en af de klubber der er interesseret i den danske angriber. Avisen melder også om interesse fra oprykkerne West Bromwich Albion og Leeds United for Martin Braithwaite.

Meldingerne fra Catalonien går på, at Barca håber at kunne sælge Braithwaite for 18 mio. euro i januar, hvilket er det beløb, som klubben købte ham for i februar tidligere på året, da han kom til Barca fra Leganés. Barca skulle dog være villige til at acceptere bud i størrelsesordenen 15 mio. euro.

De seneste meldinger fra Braithwaite selv går dog på, at han ikke ønsker at forlade Barca. Han er glad for at være i den catalanske storklub, hvor han føler det går i den rigtige retning. Danskeren mener, at han bliver bedre af at være i Barca omgivet af rigtig gode spillere i stedet for at spille fast i en mindre klub.

Spørgsmålet er dog, om den sparsomme spilletid han får under Koeman, kan bringe hans stamplads på det danske landshold i fare op til sommerens EM. Måske det aspekt kan få Braithwaite til at overveje et skifte.

.:FORSIDE:.