Avis: Pochettino blandt favoritterne til at afløse Setién

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 15.08.20


Quique Setiéns dage som Barca-træner er så godt som talte efter gårsdagens horrible 8-2 nederlag til Bayern München. Mauricio Pochettino nævnes allerede som en af favoritterne til at overtage trænersædet.

FC Barcelona står med en hel række af essentielle beslutninger, der skal træffes, oven på gårsdagens historiske og ikke mindst smertefulde 8-2 nederlag til Bayern München i kvartfinalerne af Champions League. Den første ændring kommer med al sandsynlighed til at ske på trænersædet efter syv særdeles skuffende måneder med Quique Setién ved roret.

Den catalanske avis Sport meddeler allerede nu, at den tidligere Tottenham-træner, Mauricio Pochettino, nok en gang er blandt favoritkandidaterne til at tage over som Barca-træner, præcis som det var tilfældet efter fyringen af Ernesto Valverde. Xavi Hernández figurerer fortsat som klubbens førsteprioritet, men ligner ikke en realitet her og nu.

Ifølge Sport gik man ikke målrettet efter Pochettino tilbage i januar, da man vurderede, at det ville være for risikabelt, navnligt på grund af trænerens fortid i Espanyol og hans hånlige kommentarer om Barca i pressen. Disse kommentarer har argentineren dog for nyligt været ude at trække tilbage.

Barca-ledelsen føler, at man begik en klar fejl ved at ansætte Quique Setién. Man ønsker at handle hurtigt, og få fat i en erfaren træner med et spillmæssigt godt ry, der hurtigst muligt kan råde bod på situationen og få holdet tilbage i omdrejninger.

Catalanerne har angiveligt været i kontakt med den tidligere Tottenham-træner i de seneste måneder, og han er angiveligt åben overfor jobbet. Man regner med, at der vil blive truffet en beslutning på trænderfronten i løbet af de nærmeste få dage, og her erfarer Sport, at Pochettino ligger lunt i svinget til at løbe med jobbet.

644x70

.:FORSIDE:.