Avis: Pjanic-aftale i fare efter Arthurs afvisning

Anders Lang Jensen - 01.06.20

© Getty Images

Det så længe ud til, at det blot var formaliteter der manglede, før Barca havde sikret sig Juventus’ bosniske midtbaneprofil Miralem Pjanic. Aftalen ser dog ud til at være i fare grundet Arthurs ønske om at blive i Barca.

I forhandlingerne med Juventus har italienerne dog hele vejen igennem fastholdt ønsket om at få brasilianske Arthur den anden vej i en byttehandel. Arthur har dog ad flere omgange blankt afvist at skifte til Torino-klubben. Han ønsker udelukkende at blive i Barca i stedet.

Barca-ledelsen har heller ikke ønsket at sende Arthur væk fra Camp Nou, og derfor har man i stedet arbejdet på at sende andre spiller til Juventus. Men nu melder avisen Sport, at handlen med Juventus er i fare for at glippe. Juventus ønsker ifølge avisen udelukkende at få Arthur til klubben.

Barca vil involvere spillere som Nelson Semedo eller Jean-Clair Todibo i forhandlingerne med Juventus. Men der tegner sig altså lige nu et billede af, at italienerne er lunkne overfor disse spillere. I stedet kan franske PSG melde sig i kampen om Miralem Pjanic, skriver Sport slutteligt.

.:FORSIDE:.