Avis: Piqué vil have tjekket sit knæ af en specialist

FCBARCELONA.DK - 23.11.20

© Getty Images

Barcas læger har angiveligt besluttet ikke at operere Piqué for hans knæskade, men ifølge avisen Sport, er han ikke overbevist og derfor vil han have sit knæ undersøgt af den specialist, der opererede Ansu Fati.

Der hersker ingen tvivl om, at Piqués knæskade fra lørdagens kamp mod Atlético er alvorlig. Der er konstateret en alvorlig forstrækning af ledbåndet og korsbåndet har også taget skade. Den diagnose blev meldt ud i går af Barcas lægestab.

Her undlod man samtidig at nævne en mulig operation og det tages som udtryk for, at en operation ikke indgår som et element i den planlagte genoptræning.

Nu fortæller avisen Sport imidlertid, at Piqué vil have en knæspecialist på banen, nemlig den anerkendte Ramón Cugat, der for nylig opererede Ansu Fatis knæ, da han blev skadet.

Piqué ønsker angiveligt Cugats vurdering af, om en operation vil være den bedste løsning, måske ikke på den korte bane, men på længere sigt. Det er næsten uundgåeligt, at en operation vil kræve en længere pause, men uden en operation er der risiko for, at knæet aldrig genvinder sin styrke og det kan forkorte Piqués karriere.

Piqué skal ikke lede længe for at finde personer der kan vejlede ham. Hans forsvarskollega Samuel Umtiti har i et par år haft tilbagevendende problemer med et knæ uden at operere det og Carles Puyol måtte lægge støvlerne på hylden på grund af tilbagevendende knæproblemer.

Det er sådanne problemer Piqué vil undgå og derfor kan det ikke afvises, at han får presset igennem, at en operation vil være den bedste og mest sikre løsning. Med i kabalen skal nemlig også, at Piqué for nylig forlængede med Barca i fire år, så knæet skulle gerne kunne holde længe.

.:FORSIDE:.