Avis: Piqué og De Ligt mødtes for at tale om Barca

Kristoffer Hanberg - 26.06.19

© Getty Images

De Ligt lignede for nogle måneder siden en kommende Barca-spiller, men i dag er situationen anderledes. Juventus og PSG er nu hollænderes største bejlere, men Piqué har angiveligt taget sagen i egen hånd.

Således skulle Barcas forsvarsgeneral have mødt De Ligt i Bahamas, hvor begge parter for tiden nyder deres sommerferie. Det skriver den catalanske avis, Mundo Deportivo, der mener at vide, at Piqué i løbet af samtalen forsøgte at overtale De Ligt til at vælge Barca frem for Juventus eller PSG.

I løbet af den seneste tid har det været rygtet, at De Ligt med den kontroversielle Mino Raiola som agent ikke er tilfredse med de økonomiske aspekter i det kontrakttilbud, catalanerne har sendt deres vej.

Ifølge flere medier tilbyder Juventus og PSG op mod dobbelt så høje lønninger som den, Barca kan tilbyde. Dermed er det gjort klart, at De Ligt skal vælge Barca af sportslige årsager frem for de økonomiske.

Om Piqué er lykkes med at overbevise hollænderen om, at det sportslige vægter højere end det økonomiske, kan endnu ikke siges. Dog forventes det, at vinderen af dette års Golden Boy-pris snart offentliggør, hvor han i den kommende sæson skal udfolde sit talent.

.:FORSIDE:.